Comentariul Gazetei

2020-06-02, 12:19:46

Selfie-uri cu Vulpiţa şi Viorel, rezultatul audienţelor record ale televiziunilor comerciale

Societatea în care cresc copiii, precum şi lumea din jur îi influenţează. De aceea, fiecare părinte este responsabil pentru ceea ce vor ajunge. O fotografie, devenită virală, în care mai mulţi copii îi iau cu asalt pe Vulpiţa şi Viorel, a stârnit controverseze. Televiziunile au un singur scop, ratingul, iar atât timp cât cele două personaje aduc audienţă vor continua să fie promovate. Dar noi, părinţii, avem posibilitatea de a alege.

E trist că aceste personaje au devenit modele pentru unii copii, însă nu doar televiziunile sunt vinovate, ci mai ales părinţii care îşi ţin odraslele în faţa unor astfel de programe, lipsite de orice urmă de valoare.

Copiii vor să fie precum personajele de la televizor, vizează să fie eroi de animaţie, îşi găsesc modele în părinţi sau profesori, pentru că ei imită ceea ce văd. Aşadar, să nu ne mai mirăm că cele două personaje au devenit modele pentru cei mici, atât timp cât la aceşti oameni se uită milioane de români.

Vrei altceva pentru copilul tău, atunci ţine-l departe de acest gen de emisiuni, al căror scop este audienţa prin orice mijloace.

Comentarii

Redacţia

2020-06-02 12:19:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...