Life & style

2015-02-26, 16:53:43

Secretele feminităţii: ce vor femeile de 8 Martie?

Dată de 8 Martie a intrat în istorie ca fiind Ziua Internaţională a Femeii, ziua în care se sărbătoreşte şi se recunoaşte dreptul femeii în societate. În România, această zi a căpătat dublu sens, fiind totodată considerată şi Ziua Mamei.

Orice conotaţie ai da acestei zile, nu trebuie să o laşi să treacă fără a salută şi a surprinde plăcut fiecare femeie din viaţă ta, fie că este mamă, soţie, soră, prietenă sau colegă de muncă. Dar, până la urmă, ce vor femeile de 8 Martie? Femeile îşi doresc atenţie, iubire, înţelegere, îngăduinţă, încredere, respect şi… lista ar putea continua. Însă, cum le putem oferi toate acestea într-un singur cadou?

 

Pentru a surprinde ai nevoie doar de o idee 
 
La fel cum poţi impresiona o femeie cu un colier cu diamante, o poţi impresiona şi cu o carte, dacă este scrisă de autorul ei preferat, sau cu o ramă foto, dacă în ea apar cele mai frumoase momente petrecute împreună. Cu alte cuvinte, banii nu sunt atât de importanţi când vine vorba să surprinzi o femeie. Trebuie doar să te gândeşti foarte bine la cele mai profunde dorinţe ale sale şi să încerci pe cât posibil să i le îndeplineşti. 
 
Analizează-i caracterul şi află ce o mulţumeşte, ce o face să zâmbească şi care-i sunt pasiunile, astfel încât cadoul făcut să devină compatibil cu personalitatea să. De exemplu, dacă este o fire mai jucăuşă, fă-i cadou o zi petrecută împreună în parcul de distracţii. Dacă este o fire extrem de sociabilă şi are multe prietene, fă-i cadou o petrecere surpriză cu acestea. Dacă o ştii ocupată, acordând foarte mult timp carierei, atunci un abonament la SPA poate fi cel mai potrivit cadou.
 
Florile, o bucurie doar a femeilor 
 
Femeile iubesc florile şi, deşi nu toate recunosc, consideră că a primi flori este un act de recunoştinţă şi de stimă de care doar ele se pot bucură. De cele mai multe ori, mamele nu aşteaptă nimic mai mult de atât, dar dacă buchetului de flori, îi alături şi o felicitare sau o cutie cu bomboane, o poţi transformă în cea mai fericită femeie de pe pământ. De asemenea, colegele de la muncă te vor aprecia de două ori mai mult dacă le vei oferi câte o floare de 8 Martie. Nu uită că orice cadou ai alege, trebuie valorificat cu un buchet de flori.
 
Muzică, parfum şi romantism 
 
Toate femeile au în interior o anumită doză de romantism, ceea ce înseamnă că orice gest sensibil le va impresiona. Cumpără-i cele mai noi volume de cărţi de dragoste apărute la librărie, cumpără-i CD-ul cu artistul preferat sau invit-o la concertul mult dorit şi, cu siguranţă, vei deveni idolul sau.
 
De asemenea, o plimbare prin parc sau cu barcă pe lac şi o escală la cea mai vestită cofetărie din oraş, vor îmblânzi şi cele mai dure femei. O altă variantă care se va transformă imediat în amintire de neuitat pentru doamne, este o cină romantică la un restaurant luxos sau o cină romantică în propriul vostru cămin, la lumina lumânărilor. Femeile iubesc şampania şi vinul roşu, considerate băuturi afrodisiace, astfel că nu ezitaţi să rezervaţi o sticlă la rece.
 
Ceea ce este poate cel mai important şi ceea ce întotdeauna îşi doresc femeile este atenţia ta, aşa că nu uită să-i oferi tot timpul tău în această zi.
Sursa: www.tonica.ro

Comentarii

Redacţia

2015-02-26 16:53:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...