Comunitate

2020-01-08, 14:50:15

Se pot plăti impozitele şi taxele pe 2020, la Slatina. Actualizarea dărilor cu inflaţia, singura modificare

Slătinenii pot începe din 9 ianuarie să-şi plătească impozitele şi taxele locale, la casieriile Direcţiei Generale Economice din subordinea Primăriei Slatina.

Reprezentanţii Primăriei Slatina recomandă plata online a dărilor locale pentru evitarea aglomeraţiei.

„Programul de încasări impozite şi taxe locale începe de pe data de 9 ianuarie. Pentru a evita cozile, rugăm contribuabilii să se îndrepte şi către platforma electronică ghiseul.ro”, a declarat directorul Direcţiei Economice, Alin Calotă.

El a adăugat că, pentru anul 2020, singura modificare asupra impozitelor si taxelor locale este indexarea cu indicele inflaţiei de 4,6% , indice transmis de Institutul Naţional de Statistică.

Şi în acest an, slătinenii care îşi achită integral suma datorată, înainte de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%, în cazul persoanelor fizice, şi de 2%, în cazul firmelor.

Comentarii

Redacţia

2020-01-08 14:50:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...