Politică

2020-09-29, 16:09:07

Se cere demisia preşedintelui PNL Olt. Atac virulent: „500 de oameni care au venit la vot au spus cu voce tare nu vrem Liviu Voiculescu primar”

Mario De Mezzo este primul membru al PNL Olt care îi cere cu subiect şi predicat lui Liviu Voiculescu să plece de la conducerea filialei, după dezastrul înregistrat la alegerile de duminică.

De Mezzo cere chiar demiterea lui Voiculescu, în cazul în care acesta nu va pleca de bună voie. Candidatul PNL a pierdut în toate secţiile de votare din Slatina.

„Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, trebuie să plece. Prin demisie sau prin demitere, nu contează, cert este că trebuie să plece. (...) În decembrie, Liviu Voiculescu a spus în mai multe ședințe de Birou Politic Municipal că are 28% în sodajul efectuat de București. În septembrie a obținut 27% la alegerile locale. Să ai 28%, să muncești nouă luni de zile cu o organizație întreagă, investind resurse de timp, de bani, de energie, oameni, doar ca să ajungi la 27%, adică să SCAZI este cu adevărat o "performanță" politică. Demisia! În Slatina, sunt 48 de secții de votare. Liviu Voiculescu nu a câștigat absolut în niciuna dintre aceste secții de votare. În absolut niciuna. Nici măcar în secția de votare unde a copilărit și unde în mod normal ar trebui să îl cunoască toată lumea, nici măcar în secția unde locuiește acum... nicăieri. Să fie 48 de secții de votare și să nu câștigi niciuna este cu adevărat o "performanță" politică. Demisia!”, a scris De Mezzo, pe Facebook.

Mario De Mezzo mai arată că Liviu Voiculescu s-a aflat sub scorul partidului cu 500 de voturi.


„Toți ceilalți candidați care contează au obținut peste numărul de voturi al votului de partid/ consilieri locali. Emil Moț, candidat, a obținut 1.000 de voturi peste voturile consilierilor locali. Marius Bălașa, candidat, a obținut 1.000 de voturi peste voturile consilierilor locali. Liviu Voiculescu a obținut 500 de voturi SUB consiliul local. Asta înseamnă că aproximativ 500 de oameni au venit la vot, au dat încrederea consilierilor PNL, dar au spus cu voce tare NU VREM LIVIU VOICULESCU PRIMAR. Cu adevărat o "performanță" politică. Demisia!”, a mai arătat acesta

Voiculescu l-a înlocuit la candidatura pentru Primăria Slatina chiar pe Mario De Mezzo. Acesta din urmă îi cere să se întoarcă la Cungrea, unde a fost primar.

„Nu spun că eu aș fi câștigat alegerile, nici nu contează. Dar spun că în momentul în care ți-ai asumat câștigarea alegerilor și ai avut cel mai răsunător eșec în 30 de ani, pe cel mai mare val politic pe care PNL îl are de 30 de ani, pentru acest eșec și inabilitate politică, se impune demisia sau demiterea. Nu am să spun că am fost dat afară din sediu și ajutorul meu a fost refuzat - după SINGURA campanie PNL câștigată în Slatina în 30 de ani, aceea condusă de mine. Dar voi vorbi despre aroganța lui Liviu Voiculescu, despre lipsa de respect la adresa liberalilor cu vechime care au fost desconsiderați și lăsăți pe dinafară, despre blaturile pe care le-a încercat și care nu i-au ieșit. Despre aroganță în relația cu presa, despre aroganța în relația cu alegătorii, despre aroganța în relația cu cei care au venit să muncească cu credință în această campanie am să spun atât: oamenii au taxat toate aceste lucruri cu un vot de blam. Slatina nu îl vrea, sa plece acasă. Din ce aud, este un loc liber de administrator de comună la Cungrea. Îi urez succes”, a conchis membrul PNL.

Comentarii

Redacţia

2020-09-29 16:09:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...