Eveniment

2020-01-17, 11:41:35

Se cere arest la domiciliu pentru Dincă

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt este aşteptat să se pronunţe, în cursul zilei de astăzi, cu privire la cererile avocaţilor lui Dincă şi Risipiţeanu.

În cazul lui Gheorghe Dincă, apărătorul din oficiu a cerut instanţei să rămână cu doar şase infracţiuni şi nu opt câte au reţinut procurorii DIICOT. Şi anume, fără viol în cazul Alexandrei, pentru că în afară de spusele fetei, nu ar exista dovezi că ar fi violat-o şi fără infracţiunea de omor în cazul Luizei. Totodată, avocatul a cerut ca Dincă să rămână în arest la domiciliu.

În ceea ce îl priveşte pe Ştefan Risipiţeanu, avocatul a cerut înlocuirea arestului preventiv cu contrlul judiciar, motivând că a avut un comportament oscilant şi că a fost sincer cu privire la violul asupra Luizei.

Întrebat de instanţă ce vrea, Risipiţeanu a spus că nu vrea sa se ducă acasă, fiindcă nu are bani.

Gheorghe Dincă şi complicele său Ştefan Risipiţeanu au ajuns la Tribunalul Olt din Slatina, cu puţin timp înainte de ora 10. Cei doi au fost aduşi cu două Dacia Logan de Poliţie şi cu o dubă de mascaţi

Dincă şi Risipiţeanu au fost transferaţi, joi, în Arestul IPJ Olt. Dacă instanţa va decide că cei doi trebuie să rămână arest preventiv, vor ajunge la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Comentarii

Redacţia

2020-01-17 11:41:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...