Învăţământ

2021-08-31, 13:01:31

S-au afişat rezultatele Bacalaureatului de Toamnă. 8,95 - cea mai mare medie din judeţul Olt

Rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat au fost afişate, marţi, pe site-ul Ministerului Educaţiei şi la centrele de examen.

În judeţul Olt, cea mai mare notă a fost obţinută de un elev de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina - 8,95.

Rezultatele complete pot fi consultate AICI.

Afişarea rezultatelor s-a făcut prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor - RGPD/GDPR).

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 18,00, atât în format fizic, cât şi electronic.

În acest sens, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi comunicate vineri, 3 septembrie.

Comentarii

Redacţia

2021-08-31 13:01:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...