Life & style

2015-04-23, 17:02:49

Rochii cu flori pentru primăvara 2015

Ce mod mai potrivit de a fi în pas cu primăvara decât a purta rochii cu flori? Imprimeurile florale sunt în tendinţele acestui sezon pus sub semnul feminităţii.

Însă, asta nu înseamnă că bărbaţii nu pot purta printuri cu flori, ba dimpotrivă. Modă este versatilă şi nu ţine cont de gen, astfel, în anumită măsură, atât bărbaţii, cât şi femeile se pot inspiră din garderoba celeilalte tabere.

 

Rochia cu flori vintage - Inspirată de anii ’50 sau ’60, rochia cu flori vintage are avantajul că poate fi purtată atât ca o ţinută casual, cât şi ca una elegantă. Diferenţa o vor face accesoriile, prin urmare, fii atentă la încălţămintea pe care o alegi şi geanta pe care doreşti să o porţi. Acest tip de rochie este potrivită la un cocktail, o seară în oraş, dar şi pentru o plimbare relaxată prin parc. Foarte feminină, această ţinută ladylike este ideală pentru persoanele romantice şi visătoare care au o pasiune pentru moda vintage şi retro.
 
Rochia cu flori 3D - Uşor excentrică, rochia cu flori 3D este potrivită pentru ocazii speciale, unde vrei să te faci remarcată. Cu siguranţă nu poate fi purtată că o ţinută de zi cu zi. Însă, dacă alegi un model finuţ, cu flori mai mici, fără că rochia să fie prea încărcată, o poţi purta şi cu ocazii mai puţin importante.
 
Rochia cu flori watercolor - Designerii au profitat de frumuseţea florilor şi au reuşit să transforme rochiile în adevărate piese de artă. Modelele watercolor sunt difuze, iar florile par pictate şi se disting doar la o privire de ansamblu. Însă, cu toate acestea, printul este unul de succes. 
 
Rochia cu flori monocrome - Rochia cu flori nu trebuie să fie neapărat colorată. Aceasta arată foarte bine şi în varianta monocromă. Astfel, vei avea o ţinută feminină, clasică, adecvată pentru birou sau pentru o întâlnire de afaceri.
 
Rochia cu flori mari - Un alt tip de rochie pentru care poţi opta este cea cu flori mari. Aceasta este mai simplă, păstrează aerul feminin şi d totodată o notă mai aerisită ţinutei. 
Sursa: www.divahair.ro
 

Comentarii

Redacţia

2015-04-23 17:02:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...