Naţional

2019-08-20, 15:48:12

Probleme în timpul anchetei din Mangalia: Poliţiştii au folosit o grenadă cu gaze lacrimogene. O persoană a fost încătuşată

Poliţiştii constănţeni au folosit o grenadă cu gaze iritant lacrimogene în timpul anchetei desfăşurate, luni, în zona unde s-au tras focuri de armă, unul dintre cei împuşcaţi decedând.

Întrebaţi despre zgomotul auzit de locuitorii din zonă după ce a fost ridicat bărbatul care a tras cu arma, omorând o persoană şi rănind alta, reprezentanţii Poliţiei Constanţa au transmis că s-a folosit o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene.

„Zgomotul pe care l-au auzit cetăţenii provine de la o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment poliţiştii efectuează cercetări, iar la un moment dat, un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfăşurarea normală a activităţilor de cercetare. Persoana în cauză a fost încătuşată”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Un bărbat împuşcat la Mangalia a murit, după ce a intrat în stop cardiac. Acesta fusese împuşcat în abdomen.

Celălalt este stabil, având răni la picioare.

Cei doi bărbaţi din Mangalia au ajuns luni la spital, după ce au fost împuşcaţi.

Primele informaţii arătau că mai mulţi bărbaţi au intrat peste un altul, moment în care cel din urmă a luat o armă de vânătoare şi a tras. Una dintre cele două persoane împuşcate fusese rănită grav, având o rană în abdomen.

„Ar fi vorba despre un scandal iscat între mai multe persoane, două tabere. Un grup de bărbaţi a venit peste un bărbat, în locuinţă şi în momentul în care a intrat în curte el a luat arma de vânătoare şi a tras un singur foc”, declarau surse locale.

Ulterior, IPJ Constanţa a precizat că poliţiştii l-au identificat pe bărbatul care a tras.

„În urma unui apel 112, în jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare. Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen”,
au arătat poliţiştii constănţeni.

Sursa: mediafax.roComentarii

Redacţia

2019-08-20 15:48:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...