Comentariul Gazetei

2019-10-18, 14:21:59

Primul efect al Guvernului Orban: S-a scumpit covrigul

Nu trebuie să fii mare specialist în economie ca să-ţi dai seama când lucruri merg bine sau atunci când treaba e nasoală. Chiar şi ca gospodar, ştii că nu prea stai bine cu finanţele într-o lună, dacă în loc de carne ai cumpărat cartofi, iar în loc de roşii şi castraveţi ţi-ai permis doar ceapa.

Aşa se întâmplă că, de vreo două zile, în vreme ce premierul desemnat, trubadurul Ludovic Orban, îşi caută majoritate prin Parlament, ăştia au scumpit covrigul şi în loc de un leu, preţul a ajuns la un leu şi cincizeci de bani. N-ajungea că imediat după moţiune a sărit în sus cursul valutar că acum s-a scumpit şi hrana de bază a românului, covrigul şi gaura sa.

Când scriam că o să o regretăm pe Viorica Dăncilă, atunci când va veni Orban premier, mă înjuraţi cu toţii. Uite că nici n-a apucat să vină şi doar posibilitatea instalării unui Guvern Orban a dus la scumpiri. În ritmul ăsta, în câteva ore de la învestitură se vor tăia pensii şi salarii.


Comentarii

Redacţia

2019-10-18 14:21:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...