Agricultură

2021-09-08, 11:19:22

Primul Congres al Fermierilor. Peste 100 de reprezentanţi din judeţul Olt

Peste 100 de fermieri din Olt au participat, marți, la primul Congres al Fermierilor, desfășurat la Auditorium Pallady din Capitală.

Președintele Asociației Tinerilor Fermieri (ATF) din Olt, Florin Ciobanu, a declarat că la eveniment au participat fermieri din toată țara, dar și o delegație din Republica Moldova.

,,Primul Congres al fermierilor a fost un real succes. Sute de fermieri din toată țara, din toate sectoarele, au participat la cel mai mare eveniment din ultimii ani, dedicat agriculturii organizat de Asociatia Forta Fermierilor. Mulțumesc din suflet celor peste 100 de fermieri din Olt, care au făcut un efort de a fi prezenți la cel mai mare eveniment cu public din ultimii ani, dedicat agriculturii”, a transmis pe Facebook, Florin Ciobanu.

Comentarii

Redacţia

2021-09-08 11:19:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...