Sport

2019-12-09, 14:55:16

Performanţa în sport, premiată de Clubul Sportiv Municipal Slatina

Clubul Sportiv Muncipal Slatina va organiza, pe 12 decembrie, gala celor mai buni sportivi. Performerul anului 2019, pe fiecare ramură sportivă în parte, va fi premiat de către conducerea clubului, în baza propunerilor antrenorilor. Cum fotbalul este un sport colectiv, iar echipa CSM Slatina este angrenată în lupta pentru primul loc în clasamentul seriei Ligii a III-a, sunt şanse mari ca nominalizarea să vizeze întreg lotul, mai ales că echipa slătineană se află acolo sus, pe locurile fruntaşe.

Sportivii legitimaţi la CSM Slatina reuşesc, an de an, să obţină rezultate notabile în competiţiile în care sunt angrenaţi. Prin urmare, conducerea clubului va premia, şi în acest an, performerii anului 2019, pe fiecare ramură în parte. Evenimentul se va desfăşura joi, 12 decembrie, cu începere de la ora 13.30, la sediul clubului.

Tenis de masă, box, lupte greco-romane, atletism, karate tradiţional, dar şi cele două sporturi de echipă, handbal şi fotbal, sunt ramurile în care municipalitatea investeşte.

Echipa de fotbal CSM Slatina a bifat, în anul 2019, o nouă promovare consecutivă, reuşind să acceadă în Liga a III-a. Gruparea slătineană a înregistrat un parcurs foarte bun, aflându-se la jumătatea sezonului la egalitate de puncte cu prima clasată în clasamentul seriei Ligii a III-a. Prin urmare, este posibil ca nominalizarea să nu fie individuală, ci să vizeze întreg colectivul.

Cât priveşte echipa de handbal, la fel ca anul trecut, cele mai mari şanse de a obţine premiul de sportivul anului le are pivotul Lorena Ostase, care în aceste zile se află la Campionatul Mondial din Japonia, alături de selecţionata tricoloră a României.


Comentarii

Redacţia

2019-12-09 14:55:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...