Politică

2019-09-10, 11:26:18

Paul Stănescu: Dacă restructurarea va pica la vot, Guvernul va rămâne în forma actuală şi sigur atunci ne aşteptăm la moţiunea de cenzură

Senatorul PSD Paul Stănescu spune că dacă restructurarea Guvernului nu va trece de votul Parlamentului, atunci Executivul rămâne în actuala formulă, iar social-democraţii se vor aştepta la o moţiune de cenzură.

Stănescu a declarat luni, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că PSD poartă negocieri cu parlamentari pentru a trece restructurarea Guvernului.

„Facem calcule. Se discută cu foarte mulţi parlamentari şi e posibil. Nu putem fi siguri niciodată de un anumit lucru, dar e posibil”,
a spus senatorul PSD.

Întrebat ce se va întâmpla dacă restructurarea nu trece de Parlament, Stănescu a spus: „Dacă restructurarea va pica la vot, Guvernul va rămâne în forma actuală şi, sigur, atunci ne aşteptăm la moţiunea de cenzură, asta e tot. După cum spune şeful opoziţiei, Orban, ne aşteptăm la moţiune de cenzură”.

Paul Stănescu a fost întrebat dacă are emoţii că Viorica Dăncilă nu intră în turul doi al alegerilor prezidenţiale, spunând că partidul se va mobiliza şi va obţine cele mai bune rezultate.

„Emoţii ai tot timpul, te duci într-o bătălie tot timpul ai emoţii, nu eşti convins că o vei câştiga, dar partidul se va mobiliza ca să scoatem cele mai bune rezultate”, a explicat senatorul, precizând că Dăncilă le-a spus că este creditată de sondaje cu 27 la sută din preferinţele alegătorilor.

sursa: news.ro

Comentarii

Redacţia

2019-09-10 11:26:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...