Sănătate

2020-01-02, 17:19:43

Patru bebeluși s-au născut în prima zi din 2020, la Spitalul Slatina. Un prematur este intubat și ventilat mecanic

Patru bebeluși au venit pe lume în prima zi din acest an. Astfel, medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au în grijă două fetițe și doi băieți.

Șefa Secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Slatina, medicul Lucica Alexe, a precizat că, din cei patru bebelușii născuți în prima zi din acest an, unul este prematur și are nevoie de îngijiri medicale de specialitate, fiind internat la Terapie Intensivă.

"Pe 1 ianuarie, am avut patru bebelușii, două fetițe și doi băieți. Prima s-a născut o fetiță, la 5.30, la termen, de 2,730 kilograme, naștere vaginală. Părinții sunt din Sârbii Măgura. Avem și un prematur de 33 de săptamâni. Este o fetiță de 1, 850 kilograme, este intubată și ventilată mecanic", a spus medicul Lucidă Alexe.

Comentarii

Redacţia

2020-01-02 17:19:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...