Naţional

2019-12-14, 12:51:44

Orban INTERZICE alocarea de fonduri către primăriile PSD

Premierul Ludovic Orban nu se ascunde și cere pe față ca Ministerul Dezvoltării să nu plătească cererile de finanțare venite din partea primarilor PSD.


”Domnule ministru, am primit și eu direct la Cabinet aceste solicitări. Analizând aceste solicitări, am văzut că și-au trecut cheltuieli materiale și servicii, cheltuieli servicii, bunuri, plata unor cheltuieli de investiții. Practic, nu pentru asta sunt destinați bani, ci pentru a permite fiecărei primării să-și asigure cheltuielile până la finalul anului. Evident, dacă există pericolul de a pierde fonduri europene din cauza lipsei unei co-finanțări, se poate aloca, în mod excepțional și alocarea unei sume (...) Noi nu plătim cheltuieli scoase din burtă!

De asemenea, vă atrag atenția să urmăriți cu mare rigurozitate, deci nu vreau să văd pe lista pe care o pune la anexa pentru Hotărârea de Guvern, nicio primărie care a primit bani din alocările acordate de Guvernul PSD din suma de 1,4 miliarde sau din alte sume de-a lungul anilor. Dacă-mi vine vreo primărie cu cere de finanțare, evident nu voi accepta. Nu în ultimul rând, să vă uitați peste ”deștepții” care au contracte de tip fantomatic cu Fondul Național de Investiții și acolo trebuie operată o extragere din anexă a celor care au fost primii la șmecheria pusă la cale prin Fondul de Investiții.”, a spus Ludovic Orban.

 sursa: stiripesurse.ro

 

Comentarii

Redacţia

2019-12-14 12:51:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...