Sport

2018-11-16, 12:47:20

Oana Chitacu, noua extremă dreapta a CSM Slatina. Centrul Angela Todorovska, sosită în vară din Diviza A, împrumutată la Mioveni

Odată cu plecarea Soniei Seraficeanu, oficialii echipei CSM Slatina au încercat să acopere postul de extremă dreapta, însă de multe ori Victorina Bora a fost nevoită să improvizeze. Înaintea jocului cu CSM Galaţi a fost legitimată Oana Chitacu, extremă dreapta ce a evoluat pentru CSM Roman. Handbalista de 32 de ani a debutat în tricoul grupării slătinene în jocul cu CSM Galaţi, reuşind să înscrie două goluri. Pentru că a evoluat puţin, centrul Angela Todorovska va fi împrumutată la Mioveni.

Pentru a acoperi postul de extremă dreapta, după plecarea Soniei Seraficeanu, oficialii echipei CSM Slatina au transferat-o de la Dinamo Bucureşti, pe Liliana Georgiana Codrea. Din păcate, extrema dreaptă nu a făcut faţă rigorilor Ligii Naţionale. Rămasă şi fără extrema stângă Nicoleta Rusu (operată de ruptură de ligamente), care mai putea fi folosită pe dreapta, Victorina Bora s-a văzut nevoită să improvizeze.

Odată cu desfiinţarea echipei CSM Roman, oficialii clubului slătinean au ajuns la o înţelegere cu Oana Chitacu. Extrema dreaptă a debutat în jocul cu CSM Galaţi, încheiat cu o remiză, scor 23-23. Cel mai probabil, aceasta va fi soluţia pentru meciurile rămase de disputat din acest sezon, handbalista de 32 de ani fiind una dintre componentele experimentate din lot.

Oficialii clubului CSM Slatina au decis să o împrumute pe Angela Todorvoska, sosită în vară de la Dinamo Bucureşti, în Divizia A, la Dacia Mioveni. Centrul de 22 de ani a evoluat destul de puţin în tricoul echipei slătinene.

Comentarii

Redacţia

2018-11-16 12:47:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...