Social

2020-07-02, 10:00:18

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii olteni

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament din cadrul seriei a X-a. Cele 19 bilete de tratament sunt în staţiunile Amara, Bala, Buziaş, Covasna şi Olăneşti. Plecarea în staţiune este programată în perioada 12-15 iulie.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a X-a.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 12-15 iulie şi sunt repartizate astfel: patru bilete în stațiunea Amara, două bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Buziaș, două bilete în stațiunea Covasna şi nouă bilete în stațiunea Olanesti.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 7 iulie, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa și se vor vinde în data de 8 iulie.

Pentru un sejur în staţiunile balneoclimaterice din ţară, pensionarii achită jumătate din contra valoarea pensiei. 


Comentarii

Redacţia

2020-07-02 10:00:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...