Sănătate

2020-01-02, 10:09:22

O fetiță de 10 ani din zona Drăgănești a ajuns la Spitalul Slatina cu arsuri, după ce o petardă i-a explodat în mână. Un bărbat s-a ales cu fracturi

Două persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina chiar în Noaptea dintre ani, după ce au folosit necorespunzător petarde și artificii. Un bărbat din Pitești și o fetiță de 10 ani din zona Drăgănești au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Totul li s-a tras de la petarde.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Olt au precizat că fetița are arsuri la mai multe degete.

"Am avut incidente de la petarde. O fetiță de 10 ani a avut arsuri la degetele doi, trei și patru, după ce o petardă i-a pocnit în mână. Copilul este din zona Drăgănești și a fost transferat la Spitalul Slatina. Incidentul s-a petrecut de Revelion, iar copilul are arsuri superficiale", a spus medicul Dragoș Toader.

Distracția s-a terminat prost și pentru un bărbat din Pitești. Acesta venise la Scornicești ca să petreacă trecerea în Noul An, însă a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Piteșteanul a vrut să așeze artificiile chiar pe mijlocul șoselei, moment în care a fost lovit de o mașină.

"A vrut să pună artificii  pe linia continuă, însă a fost lovit de o mașină. A fost transferat la Spitalul Slatina și internat pe Secția de Ortopedie, cu fracturi de membre inferioare. Chiar pe 1 ianuarie a fost transferat la Spitalul din Pitești, la socilitarea soției", a adăugat medicul.

Comentarii

Redacţia

2020-01-02 10:09:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...