Social

2019-10-29, 14:36:46

Nu s-au vândut toate biletele de tratament. 49 de tichete sunt disponibile

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista biletelor de tratament rămase disponibile, din cadrul seriei a XVI-a. Cele mai multe sunt în staţiunea Pucioasa. Pentru un bilet de tratament, vârstnicii achită jumătate din valoarea pensiei.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției lista biletelor de tratament rămase nevândute din cadrul seriei a XVI-a. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 5-9 noiembrie şi sunt repartizate astfel: patru bilete în stațiunea Amara, opt bilete în stațiunea Bala, două bilete în stațiunea Eforie Nord, nouă bilete în stațiunea Felix, trei bilete în stațiunea Mangalia, zece bilete în stațiunea Pucioasa, două bilete în stațiunea Sovata, trei bilete în staţiunea Techirghiol, două bilete la Geoagiu, trei bilete la Neptun şi câte un bilet în staţiunile Slănic Moldova, Slănic Prahova şi Vatra Dornei.

Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 30 octombrie, între orele 8.00-16.30.


Comentarii

Redacţia

2019-10-29 14:36:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...