Sport

2019-12-13, 15:23:19

Luciana Popescu, coordonatorul de joc al echipei CSM Slatina: „Nu contează rezultatele, cât contează să punem la punct relaţiile de joc”

Coordonatorul de joc al echipei CSM Slatina, Luciana Popescu, a fost principala marcatoare a echipei în amicalul din această dimineaţă cu Gloria Buzău. Experimentata jucătoare a marcat şapte goluri în meciul încheiat la egalitate, scor 27-27. Aceasta a declarat că în această perioadă rezultatele contează mai puţin, obiectivul principal fiind consolidarea relaţiilor de joc.

Handbalista grupării CSM Slatina, Luciana Popescu, a declarat, după primul amical din cadrul turneului ce se desfăşoară în sala LPS, că cel mai important aspect în jocurile de pregătire îl reprezintă omogenizarea relaţiilor de joc.

„Este primul joc din cadrul turneelor pe care le avem în decembrie, sperăm să ne omogenizăm mai bine, să ne simţim una pe cealaltă în teren, pentru că avem mult de muncă în campionat. Nu contează atât de mult rezultatele, cât contează să punem la punct relaţiile de joc”,
a precizat principala marcatoare în amicalul cu Gloria Buzău, Luciana Popescu.

Cât priveşte golul încasat în ultimele cinci secunde, când oaspetele au egalat, dintr-o schemă cu pivotul, jucată 7 contra 6, după ce antrenorul Gloriei a scos portarul, handbalista grupării slătinene a precizat că nu au fost surprinse, ci doar neatente în apărare.

„Nu ştiu dacă am fost suprinse la ultima fază, cred că neatenţia noastră a contat, ştiam ce se întâmplă la 7 contra 6, dar probabil pe viitor vom şti să gestionăm mai bine aceste situaţii”, a mai spus Luciana Popescu.

Comentarii

Redacţia

2019-12-13 15:23:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...