Politică

2021-07-15, 13:36:59

Liviu Dragnea eliberat din închisoare. Decizie DEFINITIVĂ

Tribunalul Giurgiu a decis liberarea condiţionată a fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, care ispăşea o pedeapsă privativă de libertate în dosarul DGASPC Teleorman.


Decizia este definitivă.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În aprilie, Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, dar solicitarea i-a fost respinsă. Dragnea a făcut contestaţie, respinsă de Tribunalul Bucureşti pe 27 mai.

În paralel, avocații fostului lider PSD au solicitat și au obținut strămutarea procesului la Tribunalul Giurgiu. dosarul a fost repartizat judecătoarei Ana Lazăr, însă aceasta a făcut cerere de abţinere, fiind înlocuită cu un alt magistrat.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Comentarii

Redacţia

2021-07-15 13:36:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...