Naţional

2019-11-17, 13:34:42

Lara Fabian și-a anulat, din nou, concertul de la Craiova

Pentru a doua oară, Lara Fabian păcăleşte craiovenii. Concertul programat pentru această seara la Polivalenta din Bănie nu se mai ţine. Şi în 2017 aceasta a renunţat la un concert pentru care craiovenii şi nu numai au plătit.

Reprezentanţii Operei Române Craiova au postat pe Facebook: 

În această dimineață am avut semnale despre o posibilă indisponibilitate fizică a Larei Fabian. Din nefericire, de curând am aflat că nu poate fi prezentă la Craiova astăzi și nici la spectacolele programate la București. Iată mesajul pe care Lara Fabian îl transmite spectatorilor:

„Dragii mei,

Cu cea mai mare tristețe vă anunț că sunt nevoită să anulez spectacolele din această săptămână. În acest moment sunt total incapabilă să fiu pe scenă, aceasta fiind și recomandarea doctorului. Regret sincer ce se întâmplă și știu că acest lucru va cauza durere și probleme multora dintre voi. Îmi cer iertare din adâncul sufletului pentru toate neplăcerile create.

Promit să mă revanșez.

A voastră, Lara”

Suntem nevoiți să analizăm, la nivelul conducerii Operei Române Craiova, situația nou creată, la ora 15.00 urmând să susținem o conferință de presă pentru a anunța decizia luată.

Sursa: jurnalulolteniei.ro

Comentarii

Redacţia

2019-11-17 13:34:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...