Sport

2019-01-10, 15:00:11

Juniorii slătineni, ce activează în Liga Elitelor, vor efectua un cantonament la Călimăneşti

Echipa slătineană Under 19, ce activează în Liga Elitelor, va da startul pregătrilor în vederea abordării returului pe 15 ianuarie. Juniorii slătineni vor susţine, la începutul lunii februarie, timp de o săptămână, un stagiu centralizat la Călimăneşti.

CSS Slatina Under 19 se va reuni marţi, 15 ianuarie, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”. Jucătorii pregătiţi de Marius Popa şi Cristian Stănculeţu se vor pregăti pe plan local până la începutul lunii februarie, după care vor face deplasarea într-un stagiu centralizat de o săptămână în staţiunea Călimăneşti.

Echipa slătineană Under 19, ce evoluează în premieră în Liga Elitelor, cea mai tare competiţie la această categorie de vârstă, va susţine jocuri de pregătire după revenirea din cantonament.

„Cele două săptămâni de pregătire pe plan local vor fi bazate pe antrenamente specifice reacomodării la efort, după care vom pleca într-un cantonament la Călimăneşti. Pentru a evita accidentările, nu vom susţine meciuri amicale înaintea cantonamentului, însă după susţinerea pregătirii centralizate vom disputa câteva jocuri de pregătire”, a precizat Marius Popa, antrenor al echipei CSS Slatina Under 19.

Echipa slătineană Under 19 va începe returul pe 9 martie, cu un joc în deplasare în compania celor de la CSU Craiova.

Comentarii

Redacţia

2019-01-10 15:00:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...