Sport

2018-07-16, 14:31:43

Iulian Perpelea, noul antrenor secund al echipei de handbal CSM Slatina

Profesorul Iulian Perpelea a fost numit antrenor secund la CSM Slatina şi, împreună cu antrenorul principal Victorina Bora, se va ocupa de pregătirea fetelor.

Iulian Perpelea este aproape de CSM Slatina de mai mult timp, având o grupă de junioare de care se ocupă de un an de zile. Acesta se va ocupa îndeaproape de pregătirea portarilor.

„Am o experienţă de mai bine de 15 ani în handbal. M-am alăturat echipei CSM Slatina considerând-o familia mea, deoarece am o grupă de junioare cu care lucrez. Am venit din dorinţa de a ajuta şi a sprijini această echipă. Împreună cu doamna profesor vom stabili programul şi vom vedea ce avem de făcut”, a declarat Iulian Perpelea.

Antrenorul principal, Victorina Bora, s-a arătat încântată de această achiziţie.

„Mă bucur că domnul Perpelea a acceptat să ne ajute în anul competiţional ce urmează”,
a spus Bora.

Din acest nou sezon competiţional, din staful tehnic al CSM-ului nu va mai face parte Gavril Kozma, fost director tehnic.

„Aş vrea să-i mulţumesc domnului profesor Kozma pentru tot ce a făcut pentru acest oraş, a scos foarte multe jucătoare de valoare. Este un nume greu pentru oraşul nostru în ceea ce priveşte handbalul. Domnul profesor a ieşit la pensie în această vară”, a declarat viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

Comentarii

Redacţia

2018-07-16 14:31:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...