Sport

2018-07-03, 09:53:09

Interul Raluca Dăscălete, de la HCM Slobozia, şi centrul Angela Todorovska, formată de Vardar Skopje, sosită de la Dinamo, ultimele noutăţi la CSM Slatina

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina anunţă alte două mutări pe piaţa transferurilor. Interul stânga de 26 de ani, una dintre cele mai bune jucătoare ale echipei HCM Slobozia, retrogradată la finalul stagiunii, Raluca Dăscălete, a semnat cu CSM Slatina. Din acest sezon, în tricoul grupării slătinene va evolua şi o stranieră. Este vorba despre o jucătoare formată de Vardar Scopje, care are câteva prezenţe în naţionala Macedoniei, Angela Todorovska, sosită de la Dinamo Bucureşti.

După aducerea Clarei Vădineanu, portarului Sara Abed Kader şi a extremei dreapta Georgiana Liliana Codrea, ultimele două de la Dinamo Bucureşti, CSM Slatina anunţă alte două achiziţii. Interul stânga de 26 de ani, Raluca Dăscălete, originară din Râmnicu Vâlcea, care în sezonul precedent a evoluat pentru HCM Slobozia, formaţie care a retrogradat în sezonul recent încheiat, va evolua sub comanda Victorinei Bora.  

Cel de-al cincilea transfer este cel al Angelei Todorovska, jucătoare formată la Vardar Scopje. Centrul de 22 ani este componentă a naţionalei Macedoniei, iar în sezonul precedent a evoluat pentru divizionara A, Dinamo Bucureşti.

Echipa de handbal CSM Slatina va da startuul pregătirilor pentru noul sezon pe 16 iulie, urmând ca la doar câteva zile să facă deplasarea într-un stagiu centralizat la mare. Slătinencele mai au programat în această vară un alt stagiu centralizat, cel ami probabil la Herculane.

Startul Ligii Naţionale se va da pe 2 septembrie. CSM Slatina va debuta, în faţa propriilor suporteri, în compania echipei CS Măgura Cisnădie, formaţie ce va evolua în Cupa EHF. 


Comentarii

Redacţia

2018-07-03 09:53:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...