Sport

2018-09-17, 13:41:43

Interul Alexandra Andrei revine în meciul din deplasare cu Gloria Buzău

Interul stânga al grupării CSM Slatina, Alexandra Andrei, va reveni după meciul din runda actuală, din cadrul intermediarei, programat pe teren propriu cu Gloria Bistriţa. Astfel, handbalista echipei slătinene ce în stagiunea trecută a fost providenţială în multe confruntări va fi pe teren în jocul din deplasare cu nou-promovata Gloria Buzău, programat pe 7 octombrie. Pedeapsa suspendării de o jumătate de an a fost redusă la o lună de zile de către Comsia de Apel a FRH, interul stânga urmând a avea drept de joc pentru CSM Slatina.

Victorina Bora va putea conta, începând de la jocul din deplasare, de pe 7 octombrie, cu Gloria Buzău, pe serviciile interului stânga Alexandra Andrei. Comisa de Apel i-a redus suspendarea la o lună de zile, după ce în primă fază sancţiunea era de o jumătate de an. Alexandra Andrei este una dintre jucătoarele de bază în angrenajul echipei, lipsa acesteia reprezentând o pierdere mare. 

Alexandra va reveni cu Gloria Buzău, o aştept, îmi lipseşte mult, orice jucătoare este importantă pentru noi, astăzi aş fi avut nevoie de aportul ei. Nu avem un lot foarte numeros, sunt şi foarte multe jucătoare tinere, cu care trebuie să avem răbdare, pentru că nu le poţi arunca în luptă oricând şi oricum. Trebuie să ştim când şi în ce moment”, a declarat Victorina Bora, despre revenirea Alexandrei Andrei. 

Alexandra Andrei a fost suspendată de Federaţie, după ce a semnat, în luna martie, un precontract cu CS Măgura Cisnădie, atunci când CSM Slatina avea puţine şanse de a se mai salva. Odată cu evitarea retrogradării, handbalista a decis să continue cu CSM Slatina, de altfel ea susţinând în toată această perioadă pregătirea cu gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora.


Comentarii

Redacţia

2018-09-17 13:41:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...