Naţional

2019-09-23, 10:38:30

Incident pe un teren de sport. Copil rănit grav la cap după ce poarta de fotbal s-a prăbuşit cu el

Un copil în vârstă de nouă ani a fost rănit grav la cap după ce, în timp ce se afla la o aniversare, la un local din oraşul Aiud, judeţul Alba, s-a urcat pe poarta de fotbal, care s-a prăbuşit cu el.

Incidentul a avut loc duminică seara, în oraşul Aiud, pe terenul unui local, unde un copil de nouă ani s-a urcat pe o poartă de fotbal care s-a prăbuşit cu el iar băiatul a fost rănit grav la cap.

„Din primele cercetări a rezultat că, un minor de nouă ani, din comuna Rădeşti, în timp ce participa la o aniversare, la un local public din municipiul Aiud, s-ar fi căţărat pe o poartă de fotbal amplasată pe un teren ce aparţine localului respectiv şi a căzut, odată cu aceasta. Se pare că poarta nu era asigurată la sol”, a declarat Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

În urma incidentului, copilul a suferit leziuni grave la cap şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

Politiştii din Alba au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-09-23 10:38:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...