Sport

2019-11-18, 12:11:45

Ianovschi, după succesul de la Baloteşti: „O victorie muncită, pe un teren extrem de greu”

CSM Slatina a câştigat cu 2-0 meciul din deplasare cu CS Baloteşti, la capătul unei confruntări deloc uşoare, disputate pe un teren greu din cauza ploilor căzute. Marian Vlada şi Cosmin Căpăţînă şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, aducând astfel a doua victorie din deplasare din acest sezon. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, a declarat că sunt trei puncte muncite, extrem de importante în economia clasamentului.

După câteva remize înregistrate în deplasare, CSM Slatina a spart gheaţa pe teren străin, obţinând a doua victorie din actualul sezon în deplasare, după cea reuşită pe terenul celor de la Tractorul Cetate, în debutul campionatului. Jucătorii aflaţi sub comanda lui Mihai Ianovschi au câştigat cu 2-0 meciul de la Baloteşti, obţinând astfel alte trei puncte importante în economia clasamentului.

A fost un meci greu, pe unul dintre cele mai proaste terenuri, ceea ce pe noi ne dezavantajează, pentru că suntem o echipă preocupată să construim. E bine că până la urmă ne-am adaptat. A fost un meci cu durităţi, au şi fost două eliminări, dar până la urmă sunt primele trei puncte din deplasare, muncite cu adevărat. Ne aşteaptă două meciuri grele, pe care trebuie să le trecem cu bine. Este important că legăm victoriile. Am avut, din nou, cinci jucători sub vârstă, dovadă că această formulă funcţionează”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina va susţine vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”, ultimul meci pe teren propriu din acest an. Unirea Bascov va fi adversara grupării slătinene în cadrul penultimului meci din tur. Comentarii

Redacţia

2019-11-18 12:11:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...