Eveniment

2019-12-13, 20:50:09

Homorean, numit în funcţia de prefect de Olt

Florin Homorean a fost numit, în cadrul şedinţe de vineri a Guvernului Orban, în funcţia de prefect al judeţului Olt.


Informaţia a fost confirmată atât de către preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, cât şi de către Florin Homorean.


Susţinut de către PNL, Homorean era comisar la Garda de Mediu Olt. El a mai ocupat funcții de conducere, între 2001 şi 2003 fiind comisar șef adjunct, iar în perioadele 2003 - 2010 și 2013 – 2014, fiind comisar șef la Garda de Mediu Olt.

Prin plecarea de la Garda de Mediu, Florin Homorean îşi asumă un mare risc. El nu este înalt funcţionar public şi nu are nici studii, astfel că nu va mai putea reveni pe funcţia pe care o ocupă în prezent, după o eventuală cădere a Guvernului.

Florin Homorean o înlocuieşte în funcţie pe Angela Nicolae, demisă de Guvernul Orban, în urmă cu două zile.

Funcţia de subprefect este deţinută în continuare de către Florin Dumitru, susţinut de ALDE. Deşi partidul lui Tăriceanu are în continuare această funcţie, ocupantul ei ar putea fi altul, în persoana actualului adjunct al ITM, Nicolae Hristescu.

Comentarii

Redacţia

2019-12-13 20:50:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...