Sport

2018-06-24, 18:50:51

Handbalista Mihaela Popescu se desparte de CSM Slatina

Coordonatorul de joc al echipei CSM Slatina, Mihaela Popescu, nu se va mai regăsi în lotul pregătit de Victorina Bora pentru noua stagiune a Ligii Naționale. Este a șasea plecare din echipa slătineană, după Sonia Seraficeanu, Carmen Veșcă și portarii Pușcaș, Vălean și Diaconu. Oficialii clubului vor anunța, în această săptămână, primele transferuri pentru întărirea echipei.

Purtătoarea banderolei de căpitan, Mihaela Popescu, nu va mai continua în noua stagiune la CSM Slatina. Coordonatorul de joc al grupării slătinene a evoluat timp de doi ani pentru gruparea slătineană, aceasta făcând parte dintre componentele vechi, care au reușit promovarea.


Mihaela Popescu este a șasea jucătoare care se desparte în această vară de CSM Slatina, pe lista plecărilor mai aflându-se extrema dreaptă Sonia Seraficeanu, interul Carmen Veșcă, și portarii Dana Vălean, Diana Diaconu și Mădălina Pușcaș.

Oficialii clubului au demarat de ceva timp negocierile pentru întărirea lotului, iar în această săptămână vor fi făcute publice primele achiziții. 

CSM Slatina va da startul pregătirilor în vederea abordării noului sezon din Liga Națională pe 16 iulie.

Comentarii

Redacţia

2018-06-24 18:50:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...