Sport

2019-07-11, 11:19:08

Gigi Vîlceleanu: „Cele mai grele discuţii au fost pentru prelungirea contractelor”

Echipa de handbal CSM Slatina a reuşit să menţină nucleul de jucătoare din stagiunea trecută, handbaliste valoroase precum Ostase, Cîrligeanu, Chitacu, Alexandra Andrei sau Lăcrămioara Stan acceptând să semneze noi înţelegeri. Potrivit spuselor viceprimarului municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu, nu a fost deloc uşor să le convingă, mai ales că aproape toate au avut oferte de la alte echipe.

Viceprimarul municipiului Slatina, Gigi Vîlceleanu, a precizat, în cadrul conferinţei de presă organizate cu prilejul reunirii echipei de handbal, că cele mai dificile negocieri pentru perfectarea unor noi înţelegeri au fost cele care au vizat componentele de bază ale lotului. Asta în condiţiile în care toate au avut oferte mult mai bune din punct de vedere financiar.

„Nu a fost jucătoare care să nu aibă ofertă. Cele mai grele discuţii au fost cele pentru prelungirea contractelor”,
a precizat Vîlceleanu, care a început tratativele încă din luna decembrie.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, cea care a avut un cuvânt greu de spus în a le convinge pe jucătoare să rămână, a ţinut să le mulţumească tuturor pentru prelungirea contractelor. 

„Vreau să le mulţumesc fetelor care au acceptat să semneze un nou contract. Chitacu, Rusu, Cîrligeanu, Ostase, Alexandra Andrei, Geanina Drăghici, Clara Vădineanu, Lăcrămioara Stan, Elena Nagy, Elena Fulgoi. Vor să joace handbal. Când vrei asta, trebuie să dai continuitate, nu să te plimbi de la o echipă la cealaltă. Sunt jucătoare tinere, va veni momentul în care vor şi câştiga bani frumoşi. Vă spun cu certitudine că nu au rămas la Slatina pentru partea materială. Au avut oferte mult peste ceea ce am putut noi să le oferim. Le mulţumesc! Eu şi domnul preşedinte (n. red. - Gigi Vîlceleanu) am stat de vorbă cu ele, au fost nenumărate discuţii, pe care le purtăm de prin decembrie. Am convenit să mai mergem un an împreună. Au jucat cu sufletul, au avut linişte în vestiar, au fost unite în momentele dificile, au dat dovadă de caracter”, a precizat şi Victorina Bora.

Pe lângă jucătoarele de bază care au activat în stagiunea trecută, CSM Slatina a reuşit să mai perfecteze câteva transferuri. Este vorba despre coordonatorul de joc Luciana Popescu, interul Sonia Vasiliu, centrul Daniela Corban, portarul Elena Dulgheriu, şi extrema stângă Daniela Şchiopu.

Comentarii

Redacţia

2019-07-11 11:19:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...