Naţional

2020-01-22, 10:54:54

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă în arest

Gheorghe Dincă a încercat să se sinucidă de patru ori de când se află în spatele gratiilor. Dezvăluirea şocantă a fost făcută de profilerul Poliţiei Române, informează România TV.

Gheorghe Dincă a fost injurat şi batjocorit în Penitenciarul Craiova, acolo unde a fost transferat după ce procurorii DIICOT l-au trimis în judecată în dosarul Caracal.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

„Prin rechizitoriul din data de 10.01.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor D.G. şi R.Ş., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre”, anunţă DIICOT, referindu-se la Gheorghe Dincă şi la Ştefan Risipiţeanu, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt, dar Dincă a cerut transferul. Până la luarea unei decizii, s-au luat masuri fara precedent pentru a se evita linsajul lui Dincă în penitenciar. Este tinutut departe de detinutii periculosi din închisoare.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

Redacţia

2020-01-22 10:54:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...