Social

2020-01-09, 14:47:55

Germania caută îngrijitori pentru persoane vârstnice aflate în azil

O nouă ofertă de muncă în străinătate prin serviciul EURES. Germania are nevoie de îngrijitori pentru persoane vârstnice aflate în azil. Salariul este de 2.000-2.300 de euro brut pe lună, în funcţie de orele lucrate. Contractul de muncă este permanent.

Activitatea presupune îngrijirea personală (igiena corporală, ajutor la îmbrăcare, dezbrăcare, ajutor la hrănire şi hidratare, ajutor la deplasare).

Se solicită cunoştinţe de îngrijire persoanală a persoanelor cu deficienţe fizice şi psihice. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă bune abilităţi de comunicare, empatie şi disponibilitate de a lucra în schimburi (tură de noapte).

Salariul este de 2.000-2.300 de euro brut pe lună, 1.500-1.800 net pe lună, în funcţie de orele lucrate şi clasa de impozitare. Sunt acoperite toate asigurările sociale. Se acordă prime de concediu şi de Crăciun, precum şi sporuri pentru orele suplimentare şi lucrul în weekend. Sunt organizate cazarea şi deplasările. Se oferă asistenţă în vederea integrării la locul de muncă. Contractul este permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă.

Persoanele care au cunoştinţe de limba germană şi sunt interesate de ofertă pot obţine mai multe detalii de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-01-09 14:47:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...