Comunitate

2019-12-31, 18:10:46

Gazeta Nouă vă urează la mulţi ani şi un 2020 aşa cum vi-l doriţi!

2019 a fost un an plin cu de toate! Un an în care am prezentat cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat de-a lungul şi de-a latul judeţului, în cel mai scurt timp posibil.

Am trecut împreună prin zeci de evenimente, de la realizări de obiective, lupte politice, spectacole şi festivaluri memorabile, la competiţii sportive care ne-au ţinut pe toţi cu sufletul la gură.

Am fost părtaşi la numeroase schimbări, ne-am bucurat alături de olimpicii judeţului, am luptat cot la cot pentru a-i ajuta pe cei care au fost vitregiţi de soartă şi am descoperit împreună care sunt oamenii care fac sau care au făcut cinste judeţului.

Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi şi anul acesta, vă dorim un 2019 în care toate cele bune să vi se adune şi să ne revedem cu bine în Noul An! La mulţi ani 2020!

Comentarii

Redacţia

2019-12-31 18:10:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...