Politică

2020-09-23, 17:03:26

FOTO&VIDEO. Preşedintele PNL Caracal, testat pozitiv pentru COVID-19. Acum două zile, a mers prin oraş cu candidatul la primărie, cu Liviu Voiculescu şi Ion Voicu

Preşedintele PNL Caracal, Cristian Pavel, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, fiind internat în spital.

În urmă cu două zile, Cristian Pavel a fost în campanie prin municipiul Caracal, însoţit de candidatul la primărie, Cristian Conea, şi de cel la Primăria Slatina, preşedintele filialei Liviu Voiculescu, dar şi de candidatul la CJ Olt, Ion Voicu.

Pe imaginile postate pe Facebook se poate observa că politicienii nu au purtat mască de protecţie, pe tot parcursul acţiunii.

Mai grav este că acţiunea de campanie se desfăşoară exact în zona din Caracal unde este obligatorie purtarea măştii, potrivit unei decizii luate de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, în luna iunie. Totodată, candidatul PNL la Primăria Caracal este medic, iar în precampanie dădea lecţii despre cum se poartă corect masca.

Cristian Pavel se află internat la Spitalul Caracal însă, potrivit unor surse, el acuză de mai multe zile simptome specifice infecţiei cu Sars-Cov2. Aceleaşi surse susţin că şi soţia sa a participat la acţiunile de campanie.

Comentarii

Redacţia

2020-09-23 17:03:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...