Învăţământ

2019-04-11, 14:59:05

FOTO. Concurs de ospătari, organizat la Liceul „P.S. Aurelian” Slatina. Au participat elevi din tot judeţul

Mai mulţi elevi de clasa a X-a au participat, miercuri, la concursul județean „Ospătari de 5 stele”, desfăşurat la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina.

Concursul a constat în susținerea unei probe scrise și a unei probe de abilități   practice - servirea unor preparate culinare.

Competiţia are ca obiectiv realizarea unui schimb de experiență între  elevii și cadrele didactice de la profilul Turism și alimentație, specializarea Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație publică, din judeţ.

Potrivit organizatorilor, concursul a oferit posibilitatea elevilor de a participa și concura în condiții de egalitate la un concurs profesional, în care să-și dovedească cunoștințele teoretice, creativitatea și abilitățile practice dobândite în școală.

Clasamentul concursului a fost următorul: locul I - Alina Neamțu, Maria Barbu de la Liceul Tehnologic „Matei Basarab” Caracal, Raluca Trantea, Roxana Dulescu de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina; locul II - Elena Roman, Liliana Arghir de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” Slatina, Ionel Ilin, Eugenia Ciobanu de la Liceul Tehnologic „Matei Basarab” Caracal; locul III - Miruna Sali, Mirela Pătru de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești.

Comentarii

Redacţia

2019-04-11 14:59:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...