Politică

2019-04-08, 18:52:52

FOTO. Comănescu, om sucit. A anunţat că nu participă la lucrările CL Slatina, dar a cerut să fie trecut la „abţineri”

După ce a anunţat că nu participă la lucrările şedinţei consiliului local de luni după-amiază, în care s-a aprobat bugetul municipiului, consilierul liberal Ionuţ Comănescu a anunţat că se abţine, deşi votase pentru unul dintre proiectele de pe ordinea de zi. Gestul alesului PNL a confuzat pe toată lumea, inclusiv pe colegii săi de grup, care au votat hotărârile de interes pentru slătineni.

Acţiunile cel puţin confuze ale lui Comănescu au început după votul primului proiect. Atunci liberalul a anunţat că nu va participa la restul lucrărilor pentru că nu a primit proiectele, cu trei zile înainte de data desfăşurării întâlnirii consilierilor locali.

Cu toate acestea, ulterior, Comănescu a cerut să fie trecut la „abţineri”, solicitarea sa generând zâmbete dar şi contre din partea celorlalţi aleşi. Consilierul ALDE, Cristian Bircea, a ţinut să explice că ceea ce doreşte liberalul nu este statutar, adică nu poţi să nu participi la şedinţă şi să te şi abţii în acelaşi timp.

Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a ţinut să explice, la rândul său, că primul proiect, la care Comănescu a votat, vizează aprobarea bugetului local, iar celelalte, la care liberalul a ales să nu participe, derivă din primul.

Comănescu n-a avut o replică pe măsură, roşindu-se ca racul, conştient probabil de gafa pe care a făcut-o. Liberalul i-a pus într-o postură dificilă şi pe colegii săi de grup, care au votat hotărârile propuse, cea mai importantă fiind cea pentru aprobarea bugetului local.Comentarii

Redacţia

2019-04-08 18:52:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...