Naţional

2019-09-22, 17:10:47

Fata de 11 ani din Dâmboviţa, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp. Poliţia are un suspect

Fata de 11 ani, care a fost dată dispărută vineri în judeţul Dâmboviţa, a fost găsită, duminică, moartă, într-o zonă cu vegetaţie, cu urme de violenţă pe corp. Poliţiştii au deja un suspect în acest caz.

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală, a fost găsită, duminică, moartă. Potrivit unor surse din Poliţie, aceasta a fost găsită în afara localităţii, într-o zonă cu vegetaţie şi prezenta urme de violenţă.

Aceleaşi surse au precizat că poliţiştii au deja un suspect în acest caz.

Fata din localitatea Gura Suţii a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat poliţiştii că nu s-a mai întors de la şcoală.

Căutările fetei au fost începute în aceeaşi zi, iar în acţiune au fost implicate un elicopter şi drone, dar şi sute de poliţişti.

Sursa: Mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-09-22 17:10:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...