Învăţământ

2021-09-13, 14:29:56

Emil Moţ: Sperăm ca, în două luni, să avem răspunsul de la Ministerul Dezvoltării şi să construim această creşă în Slatina

Primarul Slatinei Emil Moţ a declarat, luni, că municipalitatea va primi, în următoarele două luni, un răspuns de la Ministerul Dezvoltării pentru aprobarea construirii unei creşe cu 110 locuri.

Edilul şi-a exprimat speranţa că, astfel, va fi rezolvată criza locurilor din creşă de la nivelul Slatinei.


„Deocamdată, la Slatina, necesarul de grădiniţe este acoperit. În schimb, avem o problemă cu creşele. La Ministerul Dezvotării există un program pentru creşe şi am depus şi noi un proiect pentru 110 locuri. Sperăm ca în două luni să avem răspunsul şi să construim această creşă în Slatina”, a declarata Emil Moţ.

Programul pentru creşe de la nivelul Ministerului Dezvoltării ar urma să fie finanţat din bugetul național, dar și din fonduri europene, prin PNRR. Au fost previzionate 230 de milioane de lei pentru construirea de creșe noi.

Comentarii

Redacţia

2021-09-13 14:29:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...