Politică

2021-11-25, 14:51:33

Emil Albotă: Am votat astăzi o structură guvernamentală capabilă să iasă din logica „statului eșuat”

Normalitatea şi stabilitatea sunt argumentele esenţiale pentru care deputatul de Olt, Emil Albotă, a votat noua structură guvernamentală PSD-PNL-UDMR.

Social-democratul este de părere că doar o structură politică omogenă poate impune măsuri imediate.

„PSD asigură majoritatea parlamentară, pentru luarea unor măsuri sociale imediate atât în privința veniturilor românilor, cât și în domeniul economic și sanitar. Am votat astăzi o structură guvernamentală necesară, capabilă să iasă din logica
«statului eșuat»”,
a declarat Emil Albotă.

Parlamentarul oltean este de părere că, acum, Agricultura are şansa să devină un domeniu strategic, care să ajute la redresarea economică a României.

„Această șansă este dată de un profesionist, Adrian Chesnoiu, colegul nostru, deputat de Olt, cu o carieră de succes în domeniul agricol și în atragerea fondurilor europene destinate acestui sector. Un ministru capabil să producă schimbarea, recunoscut în toate mediile de profil, dar mai ales de către fermierii români, care așteaptă negreșit măsuri pentru dezvoltarea comunităților rurale și pentru încurajarea comercializării produselor românești”, a adăugat Emil Albotă.
 

Comentarii

Redacţia

2021-11-25 14:51:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...