Învăţământ

2022-01-06, 09:23:57

Elevii unei clase de la XII-a de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina au intrat în online. Un elev a fost confirmat pozitiv

Nici nu a început bine şcoala şi deja au apărut primele cazuri pozitive. Un elev de clasa a XII-a de la Colegiul „Ion Minulescu” din Slatina a fost confirmat cu Covid-19, în urma testului PCR. Astfel, clasa a intrat în online cu posbilitatea de testare a tuturor elevilor în a opta zi de izolare.

Cursuri online pentru elevii unei clase de liceu de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina, după ce un elev a fost confirmat miercuri pozitiv. Potrivit conducerii unităţii şcolare, elevii au intrat în izolare, cu posibilitatea de testare în a opta zi.

„Dacă elevii vor dori să se testeze în a opta zi, iar rezultatele vor fi negative, atunci cursurile se vor relua faţă în faţă. Dacă nu, vor sta în izolare 14 zile. Mai este un elev pozitiv, de clasa a IX-a, însă nu a fost nevoie să suspendăm cursurile, pentru că el nu s-a prezentat la şcoală”, a precizat directorul Colegiului „Ion Minulescu”, Christian Ionescu.

În urma testării în masă, realizată luni, odată cu reluarea cursurilor în rândul elevilor de gimnaziu şi liceu, un elev de la Colegiul „Radu Greceanu” a avut test pozitiv, însă testarea PCR a infirmat rezultatul testului de salivă. 


Comentarii

Redacţia

2022-01-06 09:23:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...