Învăţământ

2019-11-17, 16:58:27

Elevii de zece ai Caracalului, premiaţi de zilele municipiului

Cu ocazia împlinirii a 481 de ani de atestare documentară a municipiului Caracal, primarul Caracal, Liviu Radu, i-a premiat pe elevii din municipiu care au obţinut nota maximă la examenele de sfârşit de an din această vară.

Au fost premiaţi următorii elevi: Andreea Elena Popescu – nota 10 la Bacalaureat, Oana Roxana Vrancea – nota 10 la Bacalureat, Sara Maria                Lia - nota 10 la Evaluarea naţională, Bianca Ioana Fărcășanu – nota 10 la Evaluarea naţională.

„Dacă trecutul îl sărbătorim prin activități culturale ce vor avea loc în zilele următoare, viitorul mi-am propus să îl sărbătorim sub forma această. Iar viitorul sunteți voi, bravi elevi de nota 10 ai orașului nostru, pe care îi sărbătorim prin premiere. Voi reprezentați resursă cea mai importantă pe care o are municipiul Caracal. De asemenea trebuie să știti că acest oraș vă apreciază și se bazează pe voi în viitor, iar după terminarea studiilor vă așteptăm, de ce nu, acasă! Am, astăzi, onoarea de a vă înmâna această diploma însotită de un premiu din partea Primăriei municipiului Caracal, vouă celor patru elevi care ați obținut nota 10 la Examenul de Bacalaureat și Evaluare Națională, în anul 2019”, a precizat edilul.
Comentarii

Redacţia

2019-11-17 16:58:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...