Comunitate

2017-05-11, 16:43:28

DSVSA Olt, amenzi de aproape cinci sute de milioane lei vechi pentru comercializarea produselor expirate

Mai multe unităţi din judeţ au fost prinse pe picior greşit de reprezentanţii DSVSA Olt, care au constatat că acestea comercializau produse expirate. Amenzile aplicate au fost de aproape o jumătate de miliard de lei vechi.

DSVSA Olt a efectuat o serie de controale în sectorul produselor de origine nonanimală, pe parcursul lunii trecute.

Astfel, specialiştii slătineni au verificat unităţi din industria agroalimentară care desfăşoară activităţi în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii, a produselor de patiserie, a băuturilor răcoritoare, a băuturilor alcoolice, dar şi a celor de depozitare a produselor alimentare, a seminţelor, legumelor şi fructelor.

Reprezentanţii DSVSA Olt au aplicat amenzi în valoare de aproape cinci sute de milioane de lei vechi pentru manipularea produselor alimentare fără respectarea normelor de igienă şi depozitarea necorespunzătoare. Totodată, comercianţii au fost sancţionaţi pentru că au vândut produse cu termen de valabilitate depăşit.
 

Comentarii

Redacţia

2017-05-11 16:43:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro