Comunitate

2019-06-19, 11:11:01

Doi oameni de afaceri, executaţi silit de Fiscul oltean. Ce ar putea pierde la licitaţie

Fiscul oltean continuă recuperarea debitelor ce aparţin unor oameni de afaceri olteni. De această dată vor fi executaţi silit doi corăbieni.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt organizează o licitaţie publică pe 28 iunie, ora 11.00, pe strada Arcului din Slatina, încercând să vândă un spaţiu comercial cu o suprafaţă construită la sol de 26 metri pătraţi şi un teren intravilan de 33 metri pătraţi, ambele fiind situate în Corabia, pe strada Popa Şapcă, nr 1. Preţul de pornire este de 21.000 lei.

Tot în această zi, va fi scos la licitaţie şi un teren intravilan de 469 metri pătraţi situat în Corabia, pe strada Celeiului, nr. 49. Terenul poate fi utilizat în zonă pentru curţi-construcţii de locuinţe. Este a patra oară când Fiscul oltean încearcă să vând acest teren, preţul de pornire fiind de 20.918 lei.

Oltenii care doresc să participe la licitaţie trebuie să depună cu o zi înainte de organizarea acesteia o ofertă de cumpărare şi dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând zece la sută din preţul de pornire a licitaţiei.

Comentarii

Redacţia

2019-06-19 11:11:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...