Politică

2020-07-08, 12:14:09

Dan Barna frânează alianţa USR-PNL la Slatina, din cauza candidatului liberal: „USR rămâne consecvent pe mesajul fără penali în funcţii publice”

Preşedintele USR, Dan Barna, exclude susţinerea la Primăria Slatina a unui candidat cu probleme în justiţie, aşa cum este preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Barna a declarat că USR „rămâne consecvent pe mesajul fără penali în funcţii publice”.

„Ştiu că se poartă discuţii, la Slatina.  Fără îndoială, oriunde în ţară, nu doar în Slatina, dacă există candidaţi care au probleme de justiţie, USR rămâne consecvent pe mesajul fără penali în funcţii publice, dacă există o condamnare, nu se pune problema de a susţine pe cineva. Iniţiativa noastră se referă exact la asta”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, Dan Barna.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis definitiv, anul trecut, trimiterea spre rejudecare Tribunalului Dolj a dosarului în care preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

În primă instanţă, Tribunalul Dolj îl achitase pe Liviu Voiculescu, sentinţa fiind pronunţată în decembrie 2017.

Comentarii

Redacţia

2020-07-08 12:14:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...