Sport

2020-10-19, 14:03:20

CSM Slatina-Turris Turnu Măgurele, duel în Cupa României, pe Stadionul „1 Mai”

După meciul din campionat cu Aerostar Bacău, CSM Slatina întâlneşte, la doar trei zile, divizionara secundă Turris Turnu Măgurele, în cadrul turului IV al Cupei României. Meciul se va disputa marţi, 20 octombrie, cu începere de la ora 14.30.

După ce a trecut de CSM Alexandria, CSM Slatina întâlneşte, în Cupa României, Turris Turnu Măgurele, echipă pe care o va întâlni şi în campionat, meciul de la nivelul Ligii a II-a fiind extrem de important. Cu ceva probleme de lot, antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, ar putea trimite pe teren jucătorii tineri, care au evoluat şi în jocul precedent din cadrul Cupei României.

CSM Slatina-Turris Turnu Măgurele se va disputa marţi, 20 octombrie, cu începere de la ora 14.30, pe Stadionul „1 Mai”. În cazul în care după 90 de minute de joc va exista egalitate, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea se va menţine, echipa care se va califica mai departe se va decide în urma loviturilor de la unsprezece metri. 

Meciul va fi transmis în direct pe canalul de You Tube al grupării CSM Slatina. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-19 14:03:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...