Sport

2019-09-21, 13:45:59

CSM Slatina pierde, scor 21-28, confruntarea cu Măgura Cisnădie

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 21-28, meciul de pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, la capătul unui joc în care handbalistele slătinene au fost conduse tot timpul. Gruparea pregătită de Victorina Bora va întâlni, runda viitoare, U. Cluj, contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Prin urmare, pauza de două săptămâni este binevenită pentru pregătirea acestui meci cu adevărat important, care se va disputa pe 5 octombrie.

Slătinencele au început slab meciul, iar adversarele le-au taxat imediat, conducând astfel ostilitățile pe teren. Au intrat cu un avantaj liniștitor la pauză, scor 10-16. Debutul actului secund a aparținut tot vizitatoarelor, care s-au desprins pe tabelă, 11-21, moment în care pentru slătinence a urmat o tresărire de orgoliu, reușind să înscrie 4 goluri consecutiv, scor 15-21. Diferența a fost prea mare pentru a reveni, Măgura Cisnădie reușind să se impună fără emoții, scor 21-28.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale slătinencelor, care din nou au ratat foarte mult, inclusiv câteva aruncări de la 7 metri.

Gruparea pregătită de Victorina Bora trebuie să strângă rândurile în vederea pregătirii meciului din deplasare cu U. Cluj, programat pe 5 octombrie. Confruntarea este cu adevărat importantă, orice punct obținut în acest sezon putând conta enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.

Comentarii

Redacţia

2019-09-21 13:45:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...