Sport

2020-01-14, 13:25:01

CSM Slatina, adversară accesibilă în şaisprezecimile Cupei României, Danubius Călăraşi, locul cinci în seria B a Diviziei A

Echipa de handbal CSM Slatina are o bună oportunitate de a trece de primul tur al Cupei României. Dacă în ediţiile precedente, handbalistele slătinene au fost eliminate încă din debutul competiţiei, de data aceasta şansele de calificare sunt reale având în vedere adversara accesibilă. Danubius Călăraşi, echipă aflată pe locul cinci în seria B a Diviziei A, este formaţia pe care CSM Slatina o întâlneşte miercuri, 15 ianuarie, de la ora 18.00, în deplasare.

CSM Slatina susţine, în doar zece zile, cel de-al patrulea meci oficial din 2020. Gruparea pregătită de Victorina Bora întâlneşte, în deplasare, în debutul noii ediţii a Cupei României, formaţia de nivel inferior Danubius Călăraşi.

Antrenoarea echipei CSM Slatina, Victorina Bora, a declarat că va deplasa toată echipă pentru jocul din şaisprezecimile Cupei României, astfel încât să fie evitat orice risc cu privire la un eventual eşec. Meciul se va disputa miercuri, 15 ianuarie, de la ora 18.00.

După acest joc, CSM Slatina va reveni în faţa propriilor spectatori cu un meci oficial din cadrul Ligii Florilor. Este vorba despre duelul cu HCM Slobozia, din prima etapă a returului, programat pe 25 ianuarie. 


Comentarii

Redacţia

2020-01-14 13:25:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...