Sport

2017-10-20, 12:01:50

CSM Slatina aduce portar din prima ligă maghiară. Mădălina Puşcaş se alătură lotului Victorinei Bora

Oficialii echipei CSM Slatina au reuşit să rezolve problema postului de portar. Mădălina Puşcaş, handbalistă venită din postura de liberă de contract, ce a evoluat ultima dată în prima ligă din Ungaria, la Kisvarda, se alătură lotului aflat sub comanda Victorinei Bora.

După mai multe negocieri, oficialii clubului CSM Slatina au ajuns la un acord cu un portar în vârstă de 25 de ani. Este vorba despre Mădălina Puşcaş, o jucătoare care în ultima perioadă a evoluat în Ungaria, la Kisvarda.

Handbalista a ajuns joi seara la Slatina, iar astăzi va efectua un RMN, pentru a fi eliminată orice problemă medicală, după care se va alătura lotului aflat sub comanda Victorinei Bora. 

Mădălina Puşcaş a mai evoluat, în trecut, la echipe precum Baia Mare sau HCM Râmnicu Vâlcea.

Pe postul de portar, CSM Slatina le mai are pe Diana Diaconu, transferată anul trecut de la HC Zalău, şi pe Dana Vălean, sosită în vară de la HCM Râmnicu Vâlcea, dar şi pe tânăra Elena Nagy, care se află în perioada recuperării, după accidentarea suferită.

Comentarii

Redacţia

2017-10-20 12:01:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...