Sport

2018-07-02, 19:30:47

CSM Slatina a transferat o extremă dreapta de la Dinamo București

Echipa de handbal CSM Slatina a mai perfectat un transfer. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu extrema dreaptă de 22 de ani Georgiana Liliana Codrea(foto:zerofotbal.ro), de la Dinamo București. Tânăra jucătoare a mai evoluat, în trecut, pentru CSU Oradea.

CSM Slatina a perfectat al treilea transfer al verii. După aducerea experimentatei handbaliste Clara Vădineanu și a portarului Sara Abed Kader, oficialii clubului au rezolvat problema extremei dreapta, post rămas descoperit după despărțirea de Sonia Seraficeanu.

Georgiana Liliana Codrea, jucătoare transferată de la Dinamo București, va evolua în noul sezon pentru CSM Slatina. Handbalista de 22 de ani este originară din Sighetu Marmației, iar în trecut a mai evoluat pentru CSU Oradea.

Comentarii

Redacţia

2018-07-02 19:30:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...