Sport

2017-10-24, 12:18:40

CSM Slatina a perfectat un nou transfer. Extrema Hermina Stoicănescu, împrumutată de la HCM Râmnicu Vâlcea

După aducerea portarului Mădălina Puşcaş, care în ultima perioadă a evoluat în străinătate, oficialii clubului CSM Slatina continuă să întărească lotul. Extrema stângă de la HCM Râmnicu Vâlcea, Hermina Stoicănescu, a fost împrumutată de nou-promovata slătineană, aflată în căutare de rezultate pentru a se salva de la retrogradare.

Formată la Centru Naţional de Excelenţă, jucătoare cu prezenţe în lotul naţional de tineret, extrema stângă de 21 de ani de la HCM Râmnicu Vâlcea, Hermina Stoicănescu, s-a alăturat echipei slătinene pregătite de Victorina Bora. 


Tânăra handbalistă evoluează pe post cu Diana Constantinescu, însă, în flancul stâng, a mai fost utilizată şi Nicoleta Rusu, jucătoare de asemenea nou-transferată. 


Handbalista va evolua la Slatina sub formă de împrumut, iar cel mai probabil îşi va face debutul în tricoul echipei CSM-ului la jocul din deplasare cu HC Dunărea Brăila, programat în weekend. 


Comentarii

Redacţia

2017-10-24 12:18:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...